Backpacker pakkeliste – alt til rejsen

Skal du ud at rejse, og mangler du en backpacker pakkeliste? Så er der her nogle tips, der kan bruges både til den lange og den korte rejse. Og er du stadig i tvivl, kan du downloade vores PDF med den ultimative backpacker pakkeliste.

Før du pakker i blinde, er det vigtigt at have en pakkeliste. På den måde kan du sortere alt det unødige fra, før du finder det frem og få et overblik over, hvad du skal have med. Det er nemmere at have det på en seddel, hvor du kan krydse det af, efterhånden som du pakker det, end at have det hele i hovedet. Så har du nemmere ved at huske alting.

Start med at pakke i god tid, så du har tid til at købe det grej, du mangler for at få en god og behagelig tur.

Dan dig så et overblik over rejsens destination. Hvordan er vejret? Er der koldt eller varmt? Er der noget, du skal være særligt opmærksom på, som medicin mod malaria eller mod bid fra andre insekter? Skal du selv medbringe sovepose og håndklæde? Er det nødvendigt med et flight cover til rygsækken?

Den ultimative backpacker pakkeliste

Planlæg rejsen og pak i god tid

Pak i god tid

Når du har styr på hele pakkelisten, skal du i gang med selve pakningen. Det en god idé at pakke i god tid, så du har tid til at overveje, hvad du skal have med, og hvor indholdet skal placeres i tasken. Der er ikke noget værre end at panikpakke tyve minutter før afgang.

Husk at det er dig selv, der skal bære på udstyret. Pak derfor så lidt som muligt, og kun det nødvendige. Tasken bør højst veje 20 kg – og det er altså meget, hvis du skal gå langt med den. Den bør ikke veje mere end ca. 10%-20% af din egen kropsvægt.

Den ultimative backpacker pakkeliste

Er du stadig i tvivl, kan du downloade den ultimative backpacker pakkeliste her og selv tilføje det, du mangler. Denne backpacker pakkeliste kan bruges til alle typer rejser med rygsæk.